Naschoolse opvang


Op de Basisschool Sint Bavo locatie Eemstraat & locatie Reviusstraat verzorgt Kinderopvang Kids2Ellens ook de Naschoolse Opvang, “NsO”.

Tijden

De Naschoolse opvang is van 15:00 uur -18:00 uur, op woensdag van 12:00 uur -18:00 uur.
Studiemiddagen: 13:00 - 18:00 uur.
Studiedagen: 8.30 uur –17.30 uur.

Plezier

De NsO voor de groepen wordt verzorgd door pedagogisch medewerkers die allemaal in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Minimaal 1 medewerker heeft het diploma kinder E.H.B.O. (Bij Kids2Ellens hebben alle pedagogische medewerkers een E.H.B.O diploma).

Het is belangrijk dat een kind plezier heeft en zich thuis voelt. De sfeer van de NsO is gezellig, huiselijk en warm. In deze omgeving kunnen kinderen zich verder ontwikkelen.
De kinderen zijn vrij om te kiezen wat ze willen doen. De activiteiten die aangeboden worden kunnen per dag verschillen. Natuurlijk is er ook de ruimte om zelf te knutselen. Wij stimuleren kinderen zoveel mogelijk zelf te kiezen en te doen. Wanneer ze hulp nodig hebben, kunnen ze elkaar helpen of de pedagogisch medewerker helpt.
Met goed of mooi weer gaan de pedagogisch medewerkers meestal naar buiten. Met kinderen worden buitenactiviteiten gedaan of ze kunnen vrij spelen. Wanneer het slecht weer is, kunnen de kinderen binnen vrij spelen of er worden activiteiten gedaan. Er is divers speelgoed binnen en buiten speelgoed aanwezig waar ieder kind mee mag spelen.

Coördinator

Ellen Jansen (Locatie Geusevesperstraat) en Ellen Spanjaart (Locatie Eemstraat) zijn de coördinatoren.
Bereikbaarheid coördinator is van maandag t/m vrijdag. In het weekend worden e-mails of Whatsapp berichten niet beantwoord.
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Bij nood kunt u bellen :
Locatie Geusevesperstraat Ellen Jansen : 06 177 96 473
Locatie Eemstraat Ellen Spanjaart: 06 221 89 145

Gebruik van medicijnen 

De NsO verricht in principe geen medische handelingen en dient geen medicijnen toe. Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingsgevallen. Wanneer uw kind tijdens de NsO medicijnen nodig heeft en deze niet op een ander tijdstip kan innemen, vragen wij u een medicatie-contract te ondertekenen.

Wanneer uw kind niet komt

Als uw kind op een vaste NsO dag niet komt, meldt u dit dan ’s ochtends bij de coördinator via Whatsapp of e-mail. Kinderen die naar de NsO gaan mogen niet met andere ouders/verzorgers mee naar huis. Dit mag alleen als de ouders/verzorgers daar schriftelijk toestemming voor hebben gegeven. Uw kind wordt nooit aan iemand anders meegegeven dan de personen die bekend zijn bij de NsO medewerkers. Als uw kind wel naar de NsO moet maar er, na controle van de presentielijst, niet is gaan wij navragen bij de lera(a)r(es) en u bellen waar uw kind is.

Tarieven

De NsO wordt afgerekend per dagdeel. Het tarief per 1 januari 2023 is € 8,70 per uur.
Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag: dagdeel is van 15.00 uur tot 18.00 uur.
Woensdag: dagdeel is van 12:00 uur tot 18:00 uur.
Studiemiddag: dagdeel is van 13:00 uur tot 18:00 uur
Studiedag: dagdeel is van 08:30 uur tot 17:30 uur

Voor de Voorschoolse Opvang van 7:30 uur tot 8:30 uur is het tarief € 8,15 per uur.

Huisregels voor ouders/verzorgers

Kids2Ellens hanteert huisregels. Deze regels gelden voor ouders/verzorgers die NsO afnemen bij Kids2Ellens en/of aanwezig zijn in een gebouw waarin Kids2Ellens de NsO verzorgd. Een plaatsing kan door Kids2Ellens beëindigd worden bij herhaalde en/of ernstige overtreding van de huisregels.

  • Het is op de locatie waar Kids2Ellens de NsO verzorgt niet toegestaan om zich bedreigend, beledigend, discriminerend, intimiderend of hinderlijk te gedragen.
    Hiervan kan sprake zijn als er met voorwerpen wordt gegooid, als iemand in staat van dronkenschap verkeert of onder invloed van drugs is, geschreeuwd wordt, als er verbale of fysieke bedreigingen worden geuit ten aanzien van NsO medewerkers of ander aanwezige personen.
  • Het is op de locatie waar Kids2Ellens de NsO verzorgt niet toegestaan om overlast te veroorzaken.

Belangrijke informatie

  • De NsO kan voor vaste dagen per week worden afgenomen. De NsO vindt plaats de hele schoolweek op maandag t/m vrijdag.
  • De kosten van de VsO en NsO kunnen via de Kinderopvangtoeslag ingediend worden bij de Belastingdienst. De VsO en NsO vallen namelijk onder de wet Kinderopvang.
  • Bij overmacht (bijvoorbeeld een pandemie, pauze wijziging of een ongeplande roosterwijziging van school), waardoor Kids2Ellens geen NsO kan aanbieden, worden vooruitbetaalde kosten niet gerestitueerd.
  • Aan het einde van elke betaalperiode kan Kids2Ellens de prijs van de VsO en NsO herzien. Wanneer de prijzen van de volgende betaalperiode bekend zijn, wordt u hiervan per e-mail op de hoogte gesteld.
  • Kids2Ellens hanteert een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen kan op elk moment van de maand via een brief of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • Indien deze voorwaarden wijzigen, wordt dat vermeldt op deze website.Veel gestelde vragen

Hoe kan ik mijn kind aanmelden voor VsO en/of NsO?
Aanmelden kan dmv het inschrijfformulier, klik hier.
Inschrijfkosten zijn € 25,00.
Let op: Uw kind is ingeschreven nadat u een bevestiging van ons hebt ontvangen.
U kunt uw kind alleen voor vaste dagen, alle weken opgeven. Dus niet incidenteel of om de week.

 

Kan mijn kind ook incidenteel of om de week op de NsO komen?
Helaas is dit niet mogelijk.

 

Hoe kan ik NsO dagen wijzigen?
Stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en in overleg met Kids2Ellens kijken wij of hiervoor ruimte is.

 

Afmelden voor een NsO dag, hoe doe ik dat?
Indien uw kind op een dag geen gebruik maakt van de NsO, verzoeken wij u dit per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de app door te geven aan Ellen Jansen of Ellen Spanjaart. Ook als uw kind een keer bij een vriendje wil gaan spelen dient u dit te melden. Als dit niet gebeurt, dan blijft uw kind ‘gewoon' bij de NsO.

 

Wat als ik mijn kind te laat kom ophalen?
Bij de eerste twee keren krijgt u een mondelinge opmerking of waarschuwing, deze worden via whatsapp bevestigd. Bij de derde keer dat u uw kind te laat komt ophalen brengen wij € 25,00 in rekening.

 

Wat zijn de kosten voor NsO?
Voor het schoolseizoen 2022/2023 is het tarief € 8,15 per uur.
Er wordt per dagdeel gefactureerd.
Ma, di, do, vr: dagdeel is van 15.00 uur tot 18.00 uur.
Woensdag: dagdeel is van 12:00 uur tot 18:00 uur.
Studiedag en vakantiedagen: dagdeel is van 08:30 uur tot 17:30 uur
Studiemiddag: dagdeel is van 13:00 uur tot 18:00 uur

 

Wanneer kan ik de factuur verwachten van Kids2Ellens?
Rond de 15e van de lopende maand ontvangt u de factuur voor de vólgende maand.
Op de 25e van de lopende maand wordt er via machtiging automatische incasso, geïncasseerd.
Betaald u niet met automatische incasso dan wordt er iedere maand € 2,00 administratiekosten in rekening gebracht.

 

Waar kan ik de machtiging voor automatische incasso vinden?
Bij Tarieven vind u de machtiging voor automatische incasso.

 

Wat als er niet op tijd betaald wordt?
Ouders/verzorgers die het abonnementsgeld niet binnen de betalingstermijn voldoen krijgen een herinnering. Aan deze herinnering zijn geen kosten verbonden. Bij een tweede herinnering wordt 2% van het uitstaande bedrag in rekening gebracht. Reageert u wederom niet dan zijn wij helaas genoodzaakt u te melden dat uw kind, totdat er betaald wordt, geen gebruik meer kan maken van de NsO. Zodra het volledige verschuldigde bedrag van de tweede herinnering is bijgeschreven op de
rekening van de NsO kan er weer gebruik worden gemaakt van de NsO.

 

Mijn gegevens aanpassen, hoe doe ik dat?
Wilt u uw gegevens of e-mail adres wijzigen? Stuur dan een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Waar kan ik terecht wanneer ik vragen heb over de NSO van mijn kind?
Wanneer u vragen heeft of als er onduidelijkheden zijn over bijvoorbeeld de afspraken tijdens de NsO kunt altijd bellen of mailen met de Kids2Ellens.
Het telefoonnummer locatie Eemstraat : 06-22189145
Het telefoonnummer locatie Geusevesperstraat : 06-17796473
Of per email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuws

Corona maatregelen

De maatregelen die Kids2Ellens neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus leest u hier:
Covid-19 Eemstraat
Covid-19 Geusevesperstraat


Agenda 2022/2023

Al onze openingstijden voor schooljaar 2022/2023 vindt u hier: Contact


Tussenschoolse Opvang

Op de website is een nieuwe pagina over de Tussenschoolse Opvang.
U vindt hier veel informatie over de werkwijze van deze opvang.
Kijk hier!